Greek
Παρουσίαση Προηγμένων και Πρωτοποριακών Τεχνικών Βλεφαρίδων και Φρυδιών

Παρουσίαση Προηγμένων και Πρωτοποριακών Τεχνικών Βλεφαρίδων και Φρυδιών

06 Απριλίου 2021

Στις 30 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στις φοιτήτριες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College με θέμα «Τεχνικές εφαρμογές Βλεφαρίδων και Φρυδιών» από την εταιρεία Impophar Trading House Ltd στο πλαίσιο της μνημονιακής συνεργασίας τους.

Είναι γεγονός ότι καθημερινά η επιδερμίδα και τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. Οι βλεφαρίδες και τα φρύδια όμως δεν αποτελούν εξαίρεση. Ταλαιπωρούνται εξίσου τόσο από το μακιγιάζ και το στρες όσο και από το φως που εκπέμπουν οι ψηφιακές συσκευές, όπως η οθόνη του υπολογιστή, τα κινητά τηλέφωνα κ.α.

Από την αρχαιότητα έως σήμερα, η περιποίηση των βλεφαρίδων και των φρυδιών αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο της αισθητικής προσώπου, την οποία οι φοιτήτριες του KES College διδάσκονται από το πρώτο έτος της φοίτησής τους.

Όσο κι αν οι τονισμένες βλεφαρίδες και τα φρύδια θεωρούνται λεπτομέρεια, ωστόσο, μπορούν να αλλάξουν την έκφραση του προσώπου και να κάνουν τα μάτια να δείχνουν πιο φωτεινά και μεγάλα και το βλέμμα πιο εκφραστικό και σαγηνευτικό. Οι ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες από την άλλη ως επίσης και τα κατεστραμμένα φρύδια, δείχνουν μια εξωτερική εμφάνιση κουρασμένη και άτονη.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του συγκεκριμένου μαθήματος και παρουσιάστηκαν απλές και ασφαλείς μέθοδοι για πυκνές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες ως επίσης και τονισμένα φρύδια με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Οι φοιτήτριες είχαν τη δυνατότητα να δουν εφαρμογές RefectoCil Tint, απλή βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών, με την οποία μπορούν να δημιουργηθούν φωτεινές, μακριές και πυκνότερες βλεφαρίδες και φρύδια σε εξαιρετικές αποχρώσεις για εντυπωσιακό βλέμμα.

Είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να δουν τις εφαρμογές Lash Lift και Lash Curl, οι οποίες θεωρούνται από τις μεγαλύτερες τάσεις του 21ου αιώνα για ανερχόμενη δύναμη στις βλεφαρίδες.

Τέλος, εφαρμόστηκε η θεραπεία του Brow Lamination στα φρύδια, μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία που επιτρέπει την ανύψωση των φυσικών τριχών των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα για ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό αποτέλεσμα. Το Brow Lamination είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα και σηματοδοτεί αυτόματα την τέλεια θέση του φρυδιού. Το φυσικό και ατομικό σχήμα του φρυδιού παραμένει αμετάβλητο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης εφαρμόστηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τις φοιτήτριες του KES College, οι οποίες υπέβαλαν τα ερωτήματά τους.

Στο KES College, η συνεχής ενημέρωση των φοιτητριών Αισθητικής αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ποιοτικής εκπαίδευσης που τους προσφέρεται, ώστε όταν θα εργαστούν ως επαγγελματίες Αισθητικοί, να έχουν όλες εκείνες τις γνώσεις που θα τις κάνει να ξεχωρίζουν και να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Lashes 5
Lashes 1
Lashes 2
Lashes 3
Lashes 4

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

2021 - 2022

odigos spoudon slogan

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]