Greek

Παναγή Βασιλική - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Παναγή Βασιλική - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Ως φοιτήτρια στο Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο Πτυχίο της «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του KES College απασχολούμαι στην εταιρεία Aegeo Spas ως βοηθός Manager, για τις προωθητικές ενέργειες του υποκαταστήματος και την διοίκηση της ομάδας που μου έχουν αναθέσει. Έχω στις αρμοδιότητές μου την επίτευξη του οικονομικού στόχου του υποκαταστήματός μου, την διοίκηση της ομάδας μου ενώ φροντίζω για την άψογη συνεργασία του Spa με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου. Είμαι το δεξί χέρι της Spa manager. Η εμπειρία μου όσον αφορά στην συνεργασία μου με την Aegeo Spas είναι πάρα πολύ σημαντική για την καριέρα της κάθε Αισθητικού, που την ενδιαφέρει ο τομέας της Διαχείρισης μια Μονάδας Αισθητικής ή ενός Spa. Απόκτησα καινούργιες δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία και γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που έχουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου. Είναι μία εμπειρία που προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα. Με τις γνώσεις που απέκτησα στο KES College μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!  


Κουλαπή Ειρήνη - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κουλαπή Ειρήνη - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κατά την φοίτησή μου στο Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο Πτυχίο της «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του KES College μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ ως θεραπεύτρια στο Spa του Golden Coast Beach Hotel, κάτω από την διαχείριση της εταιρείας Aegeo Spas. Στο Spa εκτελώ θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, μασάζ προσώπου, μασάζ σώματος και υπηρεσίες άκρων. Έχω στα καθήκοντά μου την ευταξία του χώρου και την άριστη εξυπηρέτηση του επισκέπτη. Η απασχόληση μου στο Spa είναι μια εμπειρία ζωής, γεμάτη νέες γνωριμίες, δεξιότητες και επαγγελματική καθοδήγηση από εξειδικευμένα άτομα. Αυτή η πολύ σημαντική πρακτική εξάσκηση, βάζει σημαντικά θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της Αισθητικής. Ευχαριστώ πολύ το KES College που μου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και συστήνω σε κάθε φοιτητή να ζήσει αυτή την αξέχαστη εμπειρία!   


Ανδρέου Χριστοφής - Απόφοιτος Ανώτερου Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Ανδρέου Χριστοφής - Απόφοιτος Ανώτερου Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Ονομάζομαι Χριστοφής Ανδρέου, μεγάλωσα στην Κύπρο και πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας. Σπούδασα στο KES College στον κλάδο Culinary Arts και σήμερα είμαι ειδικευμένος μάγειρας στη Vegan κουζίνα.

Η εμπειρία μου στο KES College ήταν ο μεγαλύτερος σταθμός της καριέρας μου καθώς με βοήθησε να θέσω τα θεμέλια και να αποκτήσω τις απαραίτητες βάσεις που κάθε μάγειρας πρέπει να κατέχει. Στο κολλέγιο είχα την ευκαιρία να με διδάξουν κάποιοι από τους πιο έμπειρους μάγειρες της Κύπρου και με ώθησαν να διευρύνω τους γευστικούς μου ορίζοντες.

Μετά το τέλος των σπουδών μου, έφυγα απευθείας για Μαδρίτη για να μπορέσω να κατακτήσω ένα όνειρο ζωής, να ανακαλύψω τις διαφορετικές κουζίνες του κόσμου και να γευτώ καινούργιες γεύσεις. Στη Μαδρίτη έχω αποκτήσει φίλους όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και την Νότια Αμερική, μάγειρες που κάθε μέρα έχουν κάτι καινούργιο να σε διδάξουν, να μοιραστούν μαζί σου και να σε φέρουν πιο κοντά στην κουλτούρα τους και την δική τους γαστρονομία.

Οι γαστρονομικές αναζητήσεις μου με οδήγησαν να δημιουργήσω το El Chipriota (Ο Κύπριος), το προσωπικό μου blog με το οποίο μοιράζομαι τις εμπειρίες μου και διάφορες συνταγές για βασικές παρασκευές αλλά και παρασκευές με εναλλακτικούς τρόπους.

Όλα έγιναν εφικτά χάρις στο KES College και τη βοήθεια από το εκπαιδευτικό προσωπικό τους.

Ευχαριστώ το κολλέγιο και τους καθηγητές μου για τα υπέροχα τρία αξέχαστα χρόνια που μου προσέφεραν μοναδικές γαστρονομικές γνώσεις, ευκαιρίες και εμπειρίες!


Παπαγεωργίου Μαρίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Παπαγεωργίου Μαρίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Το Πτυχίο της Αισθητικής στο KES College μου άνοιξε νέους ορίζοντες και έμαθα τι πάει να πει αφοσίωση και υπομονή. Η πρακτική μου άσκηση μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πολλά καινούργια πράγματα και νέες μεθόδους τις οποίες θα μπορώ να εφαρμόσω και εγώ στη δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για όλη τους τη βοήθεια, την υποστήριξη και την καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια.


Βοσκού Γιώργος  - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Βοσκού Γιώργος - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Ονομάζομαι Γιώργος Βοσκού και έχω τελειώσει το πρόγραμμα σπουδών  Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, με επικέντρωση στις Γαστρονομικές Τέχνες (2 έτη, Δίπλωμα). Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, το κολλέγιο με έχει βοηθήσει να ανακαλύψω το κόσμο της μαγειρικής. Να εργάζομαι παράλληλα με τις σπουδές μου, καθώς επίσης και να ενταχθώ στο πρόγραμμα Erasmus plus και να πάω για πρακτική εξάσκηση στο Παρίσι στο γνωστό και βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του chef Ανδρέα Μαυρομμάτη.


Σωτηρίου Σταύρια - Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Σωτηρίου Σταύρια - Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Σπουδάζοντας στο KES College και στο πρόγραμμα Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές απέκτησα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνω μια σωστή επαγγελματίας στον κλάδο μου. Η ουσιαστική βοήθεια της συντονίστριάς μου και των καθηγητών μου καθόλη  την διάρκεια των σπουδών μου, με γέμιζε με το αίσθημα του ότι ανήκω σε μια οικογένεια η οποία ήταν κοντά μου να στηρίζει την εξέλιξή μου. Σημαντικό είναι  το γεγονός  ότι το κολλέγιο με βοήθησε και βρήκα δουλειά σε μια αναγνωρισμένη εταιρεία, πριν ακόμα τελειώσω τις σπουδές μου. Ευχαριστώ το KES College για όλα όσα μου πρόσφερε!    


Κρητικός Αντρέας – Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Κρητικός Αντρέας – Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Ξεκίνησα να δουλεύω ως ερασιτέχνης κηπουρός εδώ και πέντε χρόνια. Η αγάπη μου όμως για τη φύση, τους κήπους και η ανάγκη μου να βελτιώνομαι συνεχώς με οδήγησε στο KES College. Εκεί παρακολούθησα το τριετές πρόγραμμα "Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου". Ως απόφοιτος πια του προγράμματος εργάζομαι στη δική μου επιχείρηση ως κηπουρός. Το KES College μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσω να είμαι επαγγελματίας στη δουλειά μου. Εάν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, πρέπει να μελετάς και να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος.


Δημήτρια Χριστοδούλου – Απόφοιτη Πτυχίου Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής

Δημήτρια Χριστοδούλου – Απόφοιτη Πτυχίου Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο KES College, στο Πτυχίο του προγράμματος Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων με κατεύθυνση την Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική, έλαβα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω μια επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Στο KES College, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από τα πρακτικά αλλά και τα θεωρητικά μαθήματα να αποκτήσω γερές βάσεις όσον αφορά τη ζαχαροπλαστική, έτσι ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δύσκολες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος στη μετέπειτα πορεία μου.

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον που επικρατεί στο κολλέγιο, η τετραετής πορεία της φοίτησής μου, έγινε μια όμορφη διαδρομή που μου προσέφερε γνώσεις, εμπειρίες, αξιόλογες γνωριμίες και δυνατές φιλίες.

Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές μου στο KES College, θεωρώ πως έχω πλέον τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσω με επιτυχία να κατακτήσω τους στόχους μου και να ενταχθώ στην αγορά εργασίας.


Χατζιαντώνη Σπυρούλλα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Χατζιαντώνη Σπυρούλλα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Όταν σκέφτομαι το επάγγελμα που επέλεξα, στο μυαλό μου έρχονται  μόνο εικόνες γεμάτες όμορφα χρώματα και αρώματα, ίσως γιατί ο κόσμος της ομορφιάς μπροστά στα μάτια μου δείχνει να  είναι μαγικός.  Το να αγαπάμε αυτό που  κάνουμε αναδεικνύει τον καλύτερο μας εαυτό, όπου μας οδηγεί στην αριστεία και την εξέλιξη των γνώσεων μας, μέσα από το χώρο εργασίας. Το KES College μου έδωσε όλα τα εφόδια για να μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και να εργαστώ αμέσως μετά τη φοίτησή μου σε ιατρικό κέντρο αισθητικής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο “σπίτι” του ΚES College, τους καθηγητές και την υπεύθυνη του κλάδου μου, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, γεμίζοντας με γνώσεις και πειθαρχία μέσα σε ένα περιβάλλον άρτια καταρτισμένο και σύγχρονο, όπως η αισθητική απαιτεί. 


Αντρέας Φίλης - Απόφοιτος Πτυχίου Γαστρονομικών Τεχνών

Αντρέας Φίλης - Απόφοιτος Πτυχίου Γαστρονομικών Τεχνών

Ο κόσμος της γαστρονομίας, είναι ένας κλάδος ο οποίος δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, καθώς οι καταναλωτές πλέον έχουν περισσότερη γνώση και γοητεύονται μόνο όταν κάτι τους προσφέρει ευχάριστες γαστρονομικές εμπειρίες. To KES College, μέσα από το αναγνωρισμένο τετραετή πρόγραμμα σπουδών "Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" και μέσα από την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού του, χτίζει γερά θεμέλια στους φοιτητές του, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Μέσα από τα μαθήματα που προσφέρει το κολέγιο, ως φοιτητής, εφοδιάστηκα με τις κατάλληλες γνώσεις αναφορικά με νέες τάσεις και τεχνικές που υπάρχουν στο χώρο της γαστρονομίας, κάτι που θα με βοηθήσει να έχω μια δημιουργική επαγγελματική πορεία. Οι γνώσεις αλλά και οι τεχνικές που απέκτησα κατά την διάρκεια των σπουδών μου, εμπλουτίστηκαν ακόμα περισσότερο μέσα από τους διαγωνισμούς που μου έδωσε την ευκαιρία το κολλέγιο να λάβω μέρος.

Πάντα με τη στήριξη και τη βοήθεια των καθηγητών μου, κατάφερα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο KES College και πλέον είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω την μόρφωσή μου για να εξελιχτώ ακόμα περισσότερο στον επαγγελματικό κόσμο της γαστρονομίας.


Κώστα Θέκλα – Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Κώστα Θέκλα – Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο KES College, στον κλάδο Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών είχα την ευκαιρία να γνωρίσω διάφορους ανθρώπους που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον μου. Τόσο τα εφόδια της γνώσης, όσο και η δύναμη που αντλούσα από τους καθηγητές και συμφοιτητές μου, με βοήθησαν να τελειώσω το πρόγραμμα σπουδών μου και να βρω κατευθείαν δουλειά στον τομέα μου μέσα από συστάσεις που έγιναν από το κολλέγιο. Η πίστη και η επιμονή που μου έδειξαν οι καθηγητές μου με βοήθησε στο να κερδίσω πολύτιμη εμπειρία στην διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης, η οποία έγινε σε έναν από τους πιο μεγάλους ελεγκτικούς οίκους της Κύπρου και τους είμαι ευγνώμων για όλα!


Κυθραιώτη Αναστασία - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κυθραιώτη Αναστασία - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Σπουδάζοντας στο KES College πήρα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για το επάγγελμα της Αισθητικού. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου και τη στήριξή τους με βοήθησαν να γίνω μία σωστή επαγγελματίας στο χώρο της Αισθητικής μέσω των θεωρητικών μαθημάτων και της πρακτικής μου άσκησης. Ευχαριστώ το KES College για όλα όσα μου προσέφερε.


Σπύρου Ανδρέας - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Σπύρου Ανδρέας - Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Το KES College είναι μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον κλάδο των Επισιτιστικών Τεχνών. Είμαι απόφοιτος του διετούς προγράμματος και με την ευκαιρία που δίνει το κολλέγιο για το αναγνωρισμένο πτυχίο βρήκα την ευκαιρία να συνεχίσω. Το κολλέγιο με τις γερές βάσεις που προσφέρει στους φοιτητές και του μη πιεσμένου προγράμματος μαθημάτων, δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να δουλεύουν παράλληλα αποκτώντας έτσι περισσότερη εμπειρία στον κλάδο για την μετέπειτα πορεία τους. Το κολλέγιο δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να συμμετάσχουν σε εγχώριους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς που είναι μια μοναδική εμπειρία. Στο χώρο του κολλεγίου επικρατεί πάντα ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα κάτι το οποίο σε ωθεί να κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το KES College για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τον κλάδο των Επισιτιστικών Τεχνών.


Σκλάβου Μέλανη - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Σκλάβου Μέλανη - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Ο κόσμος της Αισθητικής ήταν και θα είναι το παν για εμένα. Στο KES College με δίδαξαν τι σημαίνει υπομονή, πίστη και αφοσίωση στο στόχο μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για τη στήριξη και τις γερές βάσεις που μου πρόσφεραν για ένα σωστό επαγγελματικό μέλλον στο χώρο της Αισθητικής. Το KES College έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα.


Κασενίδη Άννα - Απόφοιτος Πτυχίου Αισθητικής

Κασενίδη Άννα - Απόφοιτος Πτυχίου Αισθητικής

Για εμένα η Αισθητική ήταν όνειρο από την ηλικία των 10 χρονών. Ήξερα από μικρή ότι αυτό ήταν που με γέμιζε. Μεγαλώνοντας είχα ακούσει για το ΚES College και επέλεξα να κάνω εκεί την εγγραφή μου. Από την πρώτη στιγμή́, το KES College με αντιμετώπισε σαν μέλος της οικογένειάς του, με δίδαξε γνώσεις και μου γνώρισε εκπαιδευτικούς - φίλους, που με τη σειρά τους πίστεψαν σε εμένα, διευκολύνοντας το πέρασμά μου προς τον έξω κόσμο και δίνοντάς μου ευκαιρίες για εργοδότηση. Δε μετανιώνω που επέλεξα το KES College, αντίθετα θα το επέλεγα ξανά.


Τίκκος Μιχάλης - Απόφοιτος Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Τίκκος Μιχάλης - Απόφοιτος Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Ονομάζομαι Μιχάλης Τίκκος και από τον Ιούνιο του 2018 έχω τελειώσει με επιτυχία τις σπουδές μου στο τριετές πρόγραμμα σπουδών Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις του KES College. Τρία υπέροχα χρόνια στα οποία μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω άμεσα το επάγγελμα του δημοσιογράφου από τους πρώτους μήνες της φοίτησής μου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του noiseair. Πέραν από την πρακτική εντός του κολεγίου, είχα την ευκαιρία να πάρω και μια γεύση και από την δημοσιογραφία στην Ελλάδα, μέσω του erasmus+, όπου εργάστηκα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό R-Chanel Θράκης.

Με το πέρας των σπουδών μου εργοδοτήθηκα άμεσα στον ΑΝΤ1 Κύπρου και συγκεκριμένα στο αθλητικό τμήμα του σταθμού, όπου εργάζομαι τον τελευταίο χρόνο. Και όλα αυτά τα οφείλω στο KES College και στους καθηγητές μου, οι οποίοι με καθοδήγησαν στον δρόμο της επιτυχίας, εφαρμόζοντας το σλόγκαν του Διάλεξε, Σπούδασε, Δούλεψε!


Σάββα Γιάννης - Απόφοιτος Πτυχίου Ιατρικών Επισκεπτών

Σάββα Γιάννης - Απόφοιτος Πτυχίου Ιατρικών Επισκεπτών

To KES College μου πρόσφερε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο γνώσεις και ωραίες αναμνήσεις για την απόκτηση του Πτυχίου του Ιατρικού Επισκέπτη. Σε αυτό το όμορφο ταξίδι θα ήθελα να αναγνωρίσω στους καθηγητές του κολλεγίου την άρτια καταρτισμένη γνώση που μου έχουν προσφέρει και την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, έτσι ώστε να πάρω τα κατάλληλα εφόδια για να μπορώ να συνεχίσω μετά τη φοίτησή μου στην αγορά εργασίας με επιτυχία.

Αρχικά τελείωσα το Δίπλωμα του Ιατρικού Επισκέπτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισα να εργάζομαι μέχρι και σήμερα σε μια από τις πιο καταξιωμένες φαρμακευτικές εταιρείες. Μετά συνέχισα και ολοκλήρωσα το τετραετές πρόγραμμα σπουδών.

Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές του όμορφου ταξιδιού και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του κλάδου κ. Σπύρο Θεοχάρους.

"Μια επένδυση στη γνώση αποδίδει το καλύτερο επιτόκιο" - Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικάνος Πολιτικός Συγγραφέας


Αθανασίου Αθανάσιος - Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Αθανασίου Αθανάσιος - Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Θέλω να εκφέρω τις ευχαριστίες μου στο αρμόδιο προσωπικό του κολλεγίου και τους διδάσκοντες καθηγητές μου που με εφοδίασαν με γνώσεις, εμπειρίες και τεχνικές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Το αποτέλεσμα της σωστής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης που προσφέρει το κολλέγιο, με βοήθησε να ενταχθώ στον επαγγελματικό κόσμο άμεσα και με ευκολία με ενασχόληση στην κηπουρική, κηποτεχνία και στο σχεδιασμό κήπων σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο.


Μανολάκε Ντιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μανολάκε Ντιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Το να γίνω Αισθητικός ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρή. Με τη βοήθεια και τη στήριξη των καθηγητών του KES College το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να φτάσω στο τέλος αυτού του ταξιδιού, όμως άξιζε. Χαίρομαι παρά πολύ που είχα την ευκαιρία να σπουδάσω στο KES College και που απέκτησα τις κατάλληλες γνώσεις για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. 


Νικολάου Θεοδώρα - Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Νικολάου Θεοδώρα - Απόφοιτη Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις

Ανήκω στη γενιά που πήρε το πτυχίο τη χρονική στιγμή που η οικονομία του κράτους κατέρρεε και η ανεργία εκτοξευόταν στα ύψη. Μέσα στην ατυχία μου, όμως, φάνηκα τυχερή. Έξι μήνες μετά την αποφοίτησή μου από το ΚΕS College, βρήκα δουλειά στο πεδίο των σπουδών μου, ως δημοσιογράφος. Αρχικά εργάστηκα για πέντε χρόνια ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Αλήθεια» που εκδίδεται σε καθημερινή βάση, ενώ τον Νοέμβριο του 2018 πήρα «μετεγγραφή» στην Κυριακάτικη «Σημερινή», όπου παραμένω μέχρι και σήμερα. Εξασκώ το επάγγελμα, λοιπόν, του δημοσιογράφου τα τελευταία επτά χρόνια.

Από την πρώτη κιόλας επαφή μου με την εφημερίδα, ένιωθα έτοιμη να εισέλθω στον κόσμο της δημοσιογραφίας και να φέρω εις πέρας όποια δοκιμασία μου επιφύλασσε η καθημερινότητα στο γραφείο. Κι αυτό το οφείλω τόσο στο ίδιο το κολέγιο και το υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών που μου παρείχε, όσο και στους καθηγητές μου που με εφοδίασαν με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη γνώση για να ανταποκριθώ στις ανάγκες του επαγγέλματος που επέλεξα να ακολουθήσω. Η καθημερινή επαφή με τους καθηγητές μου, οι οποίοι ήταν έμπειροι και πετυχημένοι δημοσιογράφοι, θεωρώ ότι ήταν το συστατικό που με οδήγησε στην επαγγελματική επιτυχία.


Ζαχαριάδη Ελίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Ζαχαριάδη Ελίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η υγεία και η ομορφιά για εμένα είναι το παν χάρις το KES College. Με τη βοήθεια των καθηγητών και τη στήριξή τους με βοήθησαν να γίνω μία σωστή Επαγγελματίας στο χώρο της Αισθητικής. Το KES College κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.


Μπάσιο Κατερίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μπάσιο Κατερίνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η Αισθητική για μένα είναι μια πηγή ομορφιάς και υγείας, προσφέροντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση και ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Στο KES Cοllege έμαθα τι σημαίνει αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνεις, έμαθα να είμαι οργανωμένη και να έχω πάντα ψηλά τους στόχους μου. Με τη βοήθεια των καταρτισμένων καθηγητών μου, οι οποίοι είχαν πάντα υπομονή και θέληση, κατάφερα να τελειώσω τις σπουδές μου με επιτυχία και τώρα μπορώ να επιλέξω ελεύθερα για το μέλλον μου.


Yuanlin Bi – Απόφοιτη Hotel Management (Higher Diploma)

Yuanlin Bi – Απόφοιτη Hotel Management (Higher Diploma)

Thank you for teaching me what “business casual” is. Thank you for my confidence (as a woman and as a person). Thank you for teaching me how to be a leader and a follower (both very important roles). Thank you for the memories you have given me and the ones I will make because of you. I can say full of confidence, I am proud of KES College and KES C is proud of me!


Κασπάρη Μαρία – Απόφοιτη Διπλώματος Αισθητικής

Κασπάρη Μαρία – Απόφοιτη Διπλώματος Αισθητικής

Σπουδάζοντας στο KES College πήρα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον στο χώρο της Αισθητικής και τα εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.


Χαραλάμπους Άντρεα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Χαραλάμπους Άντρεα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Η φοίτηση μου στο KES College ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Οι σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας, η οργανωτική δομή και η γνώση των καταρτισμένων καθηγητών μου με έκαναν να αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι στον κατάλληλο χώρο, με τους κατάλληλους ανθρώπους για την επίτευξη του σκοπού μου. Ωστόσο, η πρακτική εκπαίδευση με βοήθησε να διευρύνω τις γνώσεις μου με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό και έτσι μπόρεσα να νιώσω μια σίγουρη επαγγελματίας.


Μιχαήλ Χριστιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Μιχαήλ Χριστιάνα - Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Τη βασική γνώση στον τομέα της Αισθητικής την απόκτησα από το KES College με τη βοήθεια των άξια καταρτισμένων καθηγητών μου. Οι αμέτρητες ώρες πρακτικής άσκησης σε συνδυασμό με τη θεωρητική γνώση με βοήθησαν να γίνω μια σωστή Επαγγελματίας Αισθητικός και να αποκτήσω το δικό μου Κέντρο Αισθητικής. Το KES College με βοήθησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.


Κεκκουρή Αθηνά- Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κεκκουρή Αθηνά- Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Το KES College αποτέλεσε και αποτελεί για μένα, έναν «Φάρο Γνώσης» αλλά και πηγή έμπνευσης, αφού μου έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια και τις γνώσεις, ώστε να μπορέσω μετέπειτα να υλοποιήσω τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο, στον τομέα των σπουδών μου. Η διάκριση που κέρδισα στο KES College ως πρωτεύσασα, ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μου και συνέβαλε αφενός στη συνειδητοποίηση ότι με σκληρή δουλειά και οργάνωση μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο που θέτεις και αφετέρου στη συνειδητοποίηση της σημαντικότητας του να θέτεις υψηλούς στόχους στη ζωή σου. Στα παραπάνω συνέβαλαν τόσο το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και το οργανωμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του ΚES College όσο και η στήριξη από τους Καθηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Χάρη στις γερές βάσεις που μου προσέφερε το KES College, η επαγγελματική μου πορεία βαδίζει ανοδικά. Ευχαριστώ, λοιπόν, το KES College για όσα προσέφερε σε μένα και στους υπόλοιπους νέους της χώρας μου και εύχομαι να συνεχίσει να είναι ο στυλοβάτης των Επαγγελματικών σπουδών.

5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος

Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562

Email: [email protected]