Το διετές αυτό πρόγραμμα είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών στο οποίο πραγματοποιείται μια εκτενής θεωρητική κατάρτιση και εργαστηριακή εξειδίκευση που απαιτείται στο χώρο των επιχειρήσεων φιλοξενίας, τροφοδοσίας και εστιατορίων. Επιλέγοντας ανάμεσα στις δύο επικεντρώσεις οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο χώρο των Γαστρονομικών Τεχνών και της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και να αποκτήσουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν επαγγελματίες μάγειρες, αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες.
H Παγκόσμια Οργάνωση των Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs Societies - WACS), μετά από ενδελεχή μελέτη των προγραμμάτων και της υποδομής του KES College αναφορικά με τις Γαστρονομικές Τέχνες, αναγνώρισε ότι “το KES College πληροί και σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα κριτήρια της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αρχιμαγείρων αναφορικά με την Ποιοτική Εκπαίδευση στις Γαστρονομικές Τέχνες”. Για το σκοπό αυτό, η Παγκόσμια Οργάνωση των Αρχιμαγείρων εξέδωσε σχετική πιστοποίηση και απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο KES College.
1ο Εξάμηνο | ||
---|---|---|
MAΘHMATA | Π.Τ.Ε* | ECTS |
Υγεία και Ασφάλεια | 2 | 4 |
Επαγγελματικά Αγγλικά | 2 | 4 |
Επαγγελματικά Μαθηματικά | 2 | 4 |
Σερβίρισμα Τροφίμων και Ποτών | 2 | 3 |
Θεωρία Αρτοποιίας Ι | 2 | 4 |
Πρακτική Αρτοποιίας Ι | 4 | 6 |
Βασικές Αρχές Μαγειρικής Ι | 4 | 5 |
ΣΥΝΟΛΟ | 18 | 30 |
2ο Εξάμηνο | ||
---|---|---|
MAΘHMATA | Π.Τ.Ε* | ECTS |
Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Γαστρονομία | 2 | 3 |
Αποθήκευση και Διατήρηση Προμηθειών | 2 | 4 |
Επαγγελματική Σταδιοδρομία | 2 | 4 |
Πρακτική Αρτοποιίας ΙΙ | 3 | 4 |
Ζαχαροπλαστική Ι | 6 | 7 |
Βασικές Αρχές Μαγειρικής ΙΙ | 3 | 4 |
Πρακτική Άσκηση Ι | - | 4 |
ΣΥΝΟΛΟ | 18 | 30 |
3ο Εξάμηνο | ||
---|---|---|
MAΘHMATA | Π.Τ.Ε* | ECTS |
Υγιεινή Τροφίμων και Περιβάλλον | 2 | 4 |
Έλεγχος, Κοστολόγηση και Αγορά Τροφίμων | 2 | 4 |
Διατροφή και Διαιτολογία | 2 | 4 |
Διαχείριση Εκδηλώσεων και Συνεδρίων | 2 | 3 |
Βασικές Αρχές Διοίκησης | 2 | 4 |
Ζαχαροπλαστική ΙΙ | 5 | 6 |
Αρτοσκευάσματα - Διεθνή Ψωμιά | 4 | 5 |
ΣΥΝΟΛΟ | 19 | 30 |
4ο Εξάμηνο | ||
---|---|---|
MAΘHMATA | Π.Τ.Ε* | ECTS |
Σχεδιασμός και Συντήρηση Επισιτιστικών Μονάδων | 2 | 3 |
Αρχές Οργάνωσης και Διαχείρισης Επισιτιστικών Μονάδων | 2 | 4 |
Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων Διατροφής | 3 | 3 |
Ζαχαροπλαστική ΙΙΙ | 7 | 8 |
Διακοσμητική Τέχνη στην Αρτοζαχαροπλαστική | 2 | 3 |
Κυπριακή Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική | 4 | 5 |
Πρακτική Άσκηση ΙΙ | - | 4 |
ΣΥΝΟΛΟ | 20 | 30 |
* Π.Τ.Ε: Περίοδοι την Εβδομάδα. Διάρκεια διδακτικής περιόδου: 55 λεπτά
Υγεία και Ασφάλεια
Οι φοιτητές στο μάθημα αυτό θα διδαχθούν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ασφαλές, υγιεινό εργασιακό περιβάλλον.
Επαγγελματικά Αγγλικά
Οι φοιτητές θα εξοικειωθούν με την αγγλική ορολογία όσο αφορά τον επαγγελματικό χώρο των Γαστρονομικών Τεχνών.
Επαγγελματικά Μαθηματικά
Οι φοιτητές θα μάθουν όλες τις αρχές των μετρήσεων και μονάδων μέτρησης στις γαστρονομικές τέχνες.
Σερβίρισμα Τροφίμων και Ποτών
Το μάθημα αυτό εισάγει στους φοιτητές την πλήρη διαδικασία από την ετοιμασία μέχρι την παράδοση των τροφίμων και ποτών.
Θεωρία Αρτοποιίας Ι
Το μάθημα αυτό θα εκπαιδεύσει τους φοιτητές να κατανοήσουν εις βάθος όλες τις πτυχές της παρασκευής αρτοποιημάτων.
Πρακτική Αρτοποιίας Ι
Οι φοιτητές θα αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες στην αρτοποιία και θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις δεξιότητες αυτές σε ένα αρτοποιείο.
Βασικές Αρχές Μαγειρικής Ι
Εισάγει τους φοιτητές της ζαχαροπλαστικής στις Βασικές Αρχές Μαγειρικής και τις διάφορες μεθόδους μαγειρέματος.
Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη Γαστρονομία
Το μάθημα εισάγει και εκπαιδεύει στους φοιτητές στη χρήση υπολογιστικών φύλλων στην επιστήμη των τροφίμων, των υπηρεσιών και της τεχνολογίας.
Αποθήκευση και Διατήρηση Προμηθειών
Το μάθημα εισάγει τους φοιτητές στην πρακτική της αποθήκευσης και διατήρησης προμηθειών.
Επαγγελματική Σταδιοδρομία
Το μάθημα αυτό βοηθά τους φοιτητές να θέσουν σε σειρά προτεραιότητας τις επαγγελματικές τους επιλογές και μετά να εστιάσουν την προσοχή τους σε ρεαλιστικούς στόχους και να είναι σε θέση να δράσουν κατάλληλα για να τους επιτύχουν.
Πρακτική Αρτοποιίας ΙΙ
Θα εκπαιδεύσει τους φοιτητές σε όλες τις πτυχές ψησίματος ειδών αρτοποιίας για πρωινά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο.
Ζαχαροπλαστική Ι
Το μάθημα αυτό θα προσφέρει στους φοιτητές όλες τις απαραίτητες δεξιότητες της κλασικής παρασκευής μικρών γλυκών (Petit Fours), πουτίγκες, κρέμες, μους, κέικ και άλλα γλυκά.
Βασικές Αρχές Μαγειρικής ΙΙ
Οι φοιτητές θα εκπαιδευτούν στα προγεύματα, στη διεθνή κουζίνα και μπουφέ και ιδιαίτερα στην κλασική γαλλική κουζίνα.
Πρακτική Άσκηση Ι
Η Πρακτική Άσκηση Ι δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πρακτικών εμπειριών από τους φοιτητές του Προγράμματος «Γαστρονομικές Τέχνες», επιπρόσθετα προς τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί κατά την διάρκεια της φοίτησης τους σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον.
Υγιεινή Τροφίμων και Περιβάλλον
Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές στις διαδικασίες ασφάλειας τροφίμων και στις παγκόσμιες αρχές του HACCP. Επίσης, στοχεύει να φέρει σε επαφή τους φοιτητές με το θέμα της αειφόρου παραγωγής, διανομής και κατανάλωσης των τροφίμων.
Έλεγχος, Κοστολόγηση και Αγορά Τροφίμων
Εξοικειώνει τους φοιτητές με τον έλεγχο, τους χειρισμούς κοστολόγησης και την αγορά τροφίμων και ποτών στη βιομηχανία των γαστρονομικών τεχνών.
Διατροφή και Διαιτολογία
Το μάθημα αυτό εισάγει τους φοιτητές στην επιστήμη της διατροφής και της διαιτολογίας.
Διαχείριση Εκδηλώσεων και Συνεδρίων
Εισάγει τους φοιτητές σε διαφορετικά είδη εκδηλώσεων (Banquet, Gala, Συνέδρια) και στις τεχνικές σχεδιασμού και διαχείρισής τους.
Βασικές Αρχές Διοίκησης
Εισάγει τους φοιτητές στις διάφορες έννοιες της διοίκησης συμπεριλαμβανομένου των ελέγχων διοίκησης, των βασικών αρχών λήψης αποφάσεων και του προγραμματισμού, της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού και εννοιών σχετικών με τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού.
Ζαχαροπλαστική ΙΙ
Το μάθημα αυτό θα εκπαιδεύσει τους φοιτητές στην παρασκευή γλυκών όπως τάρτες, τούρτες, πίτες, μπισκότα και στην τεχνική διακόσμησης τους.
Αρτοσκευάσματα - Διεθνή Ψωμιά
Οι φοιτητές θα διδαχθούν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες στην παρασκευή και το ψήσιμο αρτοσκευασμάτων και διεθνή ψωμιών σε επαγγελματικό και εμπορικό επίπεδο.
Σχεδιασμός και Συντήρηση Επισιτιστικών Μονάδων
Το μάθημα αυτό εξηγεί τις μεθόδους σχεδιασμού κουζίνας και υπηρεσίας τροφίμων.
Αρχές Οργάνωσης και Διαχείρισης Επισιτιστικών Μονάδων
Εισάγει τους φοιτητές σε βασικές οργανωσιακές αρχές και έννοιες και η ανάλυση του τρόπου λειτουργίας μιας κουζίνας μέσω της διερεύνησης συστημάτων παραγωγής και οργάνωσης και διαφορετικών μεθόδων και διαδικασιών φύλαξης τροφίμων.
Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων Διατροφής
Το μάθημα αυτό θα διδάξει και θα εκπαιδεύσει τη διαδικασία ανάπτυξης τροφίμων, προσδιορίζοντας τα βήματα και τα στάδια και δείχνει πώς οι πόροι πρέπει να χρησιμοποιηθούν .
Ζαχαροπλαστική ΙΙΙ
Οι φοιτητές θα εκπαιδευτούν στην παρασκευή σιροπιών και σαλτσών ζαχαροπλαστικής, ατομικών γλυκών και τεχνική διακόσμηση τους. Τελικός σκοπός του μαθήματος είναι να παραχθεί ένα επαγγελματικό μπουφέ επιδορπίων, ως επίδειξη των γνώσεων και ικανοτήτων των φοιτητών.
Διακοσμητική Τέχνη στην Αρτοζαχαροπλαστική
Οι φοιτητές θα εκπαιδευτούν όλες τις πτυχές της κλασικής και μοντέρνας παρασκευής εορταστικών γλυκών και τουρτών με έμφαση στην τεχνική διακόσμησης τους.
Κυπριακή Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική
Οι φοιτητές θα διδαχθούν τη θεωρία και την πρακτική της παραγωγής Κυπριακών παρασκευασμάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστική.
Πρακτική Άσκηση ΙΙ
Η Πρακτική Άσκηση ΙΙ προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πρακτικών εμπειριών από τους φοιτητές επιπρόσθετα προς τις γνώσεις και δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί κατά την διάρκεια της φοίτησης τους σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον.
Συντονιστής Προγράμματος: Παναγιώτης Χατζησυμεού
Γραφείο: Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία
Τηλ.: 00357 22875737, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης
Θέση: Λέκτορας
Ειδικότητα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, HOTEL MANAGEMENT, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, TRAVEL AND TOURISM MANAGEMENT, ΒΟΗΘΟΙ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Ήβη Κωνσταντίνου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2016. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MSc) στη Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Wagenigen της Ολλανδίας και Πτυχίου στην Τεχνολογία Τροφίμων από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) της Καρδίτσας. Από το 2015 εργάζεται ως εξωτερικός σύμβουλος στην εταιρεία Q-Point BV σε θέματα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας της.
Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης
Θέση: Συντονιστής Προγράμματος Σπουδών, Ανώτερος Λέκτορας
Ειδικότητα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, LOGISTICS
Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, LOGISTICS, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Μαρίνα Κωνσταντίνου είναι «Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών Logistics, Business Management, Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές» και Ανώτερος Λέκτορας στο KES COLLEGE από το 2019. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Logistics and Supply Chain Management από το Cranfield University και Πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκε επιτυχώς στο χώρο του λιανικού εμπορίου στη θέση Purchasing Executive όπου και ειδικεύτηκε στα τρόφιμα και τη διαχείρηση τους μέσα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Επίσης εργάστηκε για επτά χρόνια στη θέση Purchasing Manager στον τομέα της βιομηχανίας. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας της.
Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης
Θέση: Λέκτορας
Ειδικότητα: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Προγράμματα Σπουδών: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, HOTEL MANAGEMENT
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Άριστος Νικολάου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2016. Είναι κάτοχος Πτυχίου (ΒΑ) με θέμα ‘Culinary Arts and Hospitality Management’ από το University of Derby και Ανώτερου Διπλώματος στις Επισιτιστικές Τέχνες από το ΑΞΙΚ. Κατέχει επίσης αριθμό πιστοποιητικών που αφορούν το θέμα των σπουδών του αφού έχει παρακολουθήσει ένα σημαντικό αριθμό σεμιναρίων. Έχει εργασιακή πείρα σε μεγάλο αριθμό επιχειρησιακών μονάδων στην Κύπρο από το 2007 μέχρι σήμερα, όπου διαδραμάτισε ιδιαίτερα σημαντικούς και συναφείς ρόλους όπως, αυτός του Chef. Βραβεύτηκε με Χάλκινο Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαστρονομία 2006 (κατηγορία κοτόπουλο) και Αργυρό Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαστρονομία 2014 (κατηγορία κυρίως πιάτο αρνί και ψάρι). Διδάσκει θέματα της ειδικότητας του.
Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης
Θέση: Λέκτορας
Ειδικότητα: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Προγράμματα Σπουδών: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η κα Μαρία Προδρόμου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2016. Είναι κάτοχος Πτυχίου με θέμα Professional Culinary Arts από το University of Derby και Ανώτερου Διπλώματος στις Επισιτιστικές Τέχνες από το ΑΞΙΚ. Κατέχει επίσης αριθμό πιστοποιητικών που αφορούν το θέμα των σπουδών της αφού έχει παρακολουθήσει ένα σημαντικό αριθμό σεμιναρίων. Εργάστηκε στην εταιρεία Ζορπάς & Υιοί Λτδ ως Chef την περίοδο 2011-2016. Επίσης έχει εργασιακή πείρα σε αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο από το 2007 μέχρι 2010, όπου εργάστηκε ως Pastry Chef. Βραβεύτηκε με Χρυσό Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό στην Κωνσταντινούπολη το 2010 (κατηγορία Ζυμαρικά), με Αργυρό Βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό στην Κωνσταντινούπολη το 2010 (κατηγορία Grand Prix Master Chef Mystery Basket) και με Αργυρό Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαστρονομία Γαστρογνωσία στην Κύπρο το 2010 (κατηγορία Grand Prix). Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς της.
Καθεστώς Εργοδότησης: Μερική Απασχόληση
Θέση: Ανώτερος Λέκτορας
Ειδικότητα: Κλινική Διαιτολόγος και Διατροφολόγος
Προγράμματα Σπουδών: Hotel Management, Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου, Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Η Δρ. Ξάνθη Σοφοκλέους είναι Λέκτορας στο KES College από το 2017. Είναι κάτοχος Πτυχίου στην κλινική Διατροφή και Διαιτολόγια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Maastricht School of Management. Κατέχει Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το θέμα του Διδακτορικού της είναι Associations between Cypriot’s children television food advertising exposure and their eating behavior: An observational and diagnostic survey with the use of questionnaires and eating behavior tests in 1088 Cypriot children. Από το 2000-2010 εργάστηκε στην εταιρεία MSD Pharmaceutical company ως Ιατρικός Επισκέπτης. Το 2010-2018 διατηρούσε το δικό της γραφείο ως Κλινική Διαιτολόγος. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς της.
Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης
Θέση: Συντονιστής Προγράμματος Σπουδών, Ανώτερος Λέκτορας
Ειδικότητα: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Προγράμματα Σπουδών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Παναγιώτης Χατζησυμεού είναι Συντονιστής των Προγραμμάτων Σπουδών «Επισιτιστικών Τεχνών», «Ξενοδοχειακής Διεύθυνσης» και «Διεύθυνση Ταξιδιών /Τουρισμού» και Ανώτερος Λέκτορας στο KES College από το 2007. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΑ) στη Ξενοδοχειακή Διεύθυνση και Επισιτιστική Τέχνη και Πτυχίου (BA) in Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο Middlesex και Ανώτερου Διπλώματος στις Γαστρονομικές Τέχνες από το ΑΞΙΚ. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία σε πολλές χώρες από τις διάφορες θέσεις που κατείχε στο παρελθόν και κυρίως από την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton Hotels από το 1980-1985 ως επίσης από τις Κυπριακές Αερογραμμές ως ο επικεφαλής των Υπηρεσιών Τροφοδοσίας από το 1985-2006. Είναι μέλος σε διάφορες επαγγελματικές οργανώσεις που αφορούν τον τομέα του και επίσης Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Eurotoques-Cyprus και του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου. Είναι διαπιστευμένος από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ως αξιολογημένος εκπαιδευτής, αξιολογητής επαγγελματικών προσόντων, αξιολογητής κέντρων Επαγγελματικής κατάρτισης [ΚΕΚ] και αξιολογητής Δομών επαγγελματικής κατάρτισης [ΔΕΚ]. Είναι σύμβουλος σε επιχειρήσεις στην ανάπτυξη προσωπικού, εκπαίδευση και κτίσιμο νέων επιχειρήσεων. Διοργανώνει σε τακτικά διαστήματα σεμινάρια και διαλέξεις τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό σε εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του.
5 Λεωφόρος Καλλιπόλεως
1055 Λευκωσία - Κύπρος
Τηλ. : +357 22 875737
Φαξ : +357 22 756562