KES College

Μαρτυρίες

Η εμπειρία του

KES COLLEGE

Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Παναγή Βασιλική

Ως φοιτήτρια στο Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πτυχίο της «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του KES College απασχολούμαι στην εταιρεία Aegeo Spas ως βοηθός Manager, για τις προωθητικές ενέργειες του υποκαταστήματος και την διοίκηση της ομάδας που μου έχουν αναθέσει. 

Περισσότερα

Έχω στις αρμοδιότητές μου την επίτευξη του οικονομικού στόχου του υποκαταστήματός μου, την διοίκηση της ομάδας μου ενώ φροντίζω για την άψογη συνεργασία του Spa με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου. Είμαι το δεξί χέρι της Spa manager. Η εμπειρία μου όσον αφορά στην συνεργασία μου με την Aegeo Spas είναι πάρα πολύ σημαντική για την καριέρα της κάθε Αισθητικού, που την ενδιαφέρει ο τομέας της Διαχείρισης μια Μονάδας Αισθητικής ή ενός Spa. Απόκτησα καινούργιες δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία και γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που έχουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου. Είναι μία εμπειρία που προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα. Με τις γνώσεις που απέκτησα στο KES College μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!  

Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Κουλαπή Ειρήνη

Κατά την φοίτησή μου στο Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πτυχίο της «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του KES College μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ ως θεραπεύτρια στο Spa του Golden Coast Beach Hotel, κάτω από την διαχείριση της εταιρείας Aegeo Spas.

Περισσότερα

Στο Spa εκτελώ θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, μασάζ προσώπου, μασάζ σώματος και υπηρεσίες άκρων. Έχω στα καθήκοντά μου την ευταξία του χώρου και την άριστη εξυπηρέτηση του επισκέπτη. Η απασχόληση μου στο Spa είναι μια εμπειρία ζωής, γεμάτη νέες γνωριμίες, δεξιότητες και επαγγελματική καθοδήγηση από εξειδικευμένα άτομα. Αυτή η πολύ σημαντική πρακτική εξάσκηση, βάζει σημαντικά θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της Αισθητικής. Ευχαριστώ πολύ το KES College που μου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και συστήνω σε κάθε φοιτητή να ζήσει αυτή την αξέχαστη εμπειρία!

Απόφοιτος Ανώτερου Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Ανδρέου Χριστοφής

Ονομάζομαι Χριστοφής Ανδρέου, μεγάλωσα στην Κύπρο και πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Ισπανίας. Σπούδασα στο KES College στον κλάδο Culinary Arts και σήμερα είμαι ειδικευμένος μάγειρας στη Vegan κουζίνα.

Περισσότερα

Η εμπειρία μου στο KES College ήταν ο μεγαλύτερος σταθμός της καριέρας μου καθώς με βοήθησε να θέσω τα θεμέλια και να αποκτήσω τις απαραίτητες βάσεις που κάθε μάγειρας πρέπει να κατέχει. Στο κολλέγιο είχα την ευκαιρία να με διδάξουν κάποιοι από τους πιο έμπειρους μάγειρες της Κύπρου και με ώθησαν να διευρύνω τους γευστικούς μου ορίζοντες. Μετά το τέλος των σπουδών μου, έφυγα απευθείας για Μαδρίτη για να μπορέσω να κατακτήσω ένα όνειρο ζωής, να ανακαλύψω τις διαφορετικές κουζίνες του κόσμου και να γευτώ καινούργιες γεύσεις. Στη Μαδρίτη έχω αποκτήσει φίλους όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και την Νότια Αμερική, μάγειρες που κάθε μέρα έχουν κάτι καινούργιο να σε διδάξουν, να μοιραστούν μαζί σου και να σε φέρουν πιο κοντά στην κουλτούρα τους και την δική τους γαστρονομία. Οι γαστρονομικές αναζητήσεις μου με οδήγησαν να δημιουργήσω το El Chipriota (Ο Κύπριος), το προσωπικό μου blog με το οποίο μοιράζομαι τις εμπειρίες μου και διάφορες συνταγές για βασικές παρασκευές αλλά και παρασκευές με εναλλακτικούς τρόπους. Όλα έγιναν εφικτά χάρις στο KES College και τη βοήθεια από το εκπαιδευτικό προσωπικό τους. Ευχαριστώ το κολλέγιο και τους καθηγητές μου για τα υπέροχα τρία αξέχαστα χρόνια που μου προσέφεραν μοναδικές γαστρονομικές γνώσεις, ευκαιρίες και εμπειρίες!

Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Παπαγεωργίου Μαρίνα

Το Πτυχίο της Αισθητικής στο KES College μου άνοιξε νέους ορίζοντες και έμαθα τι πάει να πει αφοσίωση και υπομονή. Η πρακτική μου άσκηση μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πολλά καινούργια πράγματα και νέες μεθόδους τις οποίες θα μπορώ να εφαρμόσω και εγώ στη δουλειά μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για όλη τους τη βοήθεια, την υποστήριξη και την καθοδήγηση όλα αυτά τα χρόνια.

Απόφοιτος Διπλώματος Γαστρονομικών Τεχνών

Βοσκού Γιώργος

Ονομάζομαι Γιώργος Βοσκού και έχω τελειώσει το πρόγραμμα σπουδών Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, με επικέντρωση στις Γαστρονομικές Τέχνες (2 έτη, Δίπλωμα). Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, το κολλέγιο με έχει βοηθήσει να ανακαλύψω το κόσμο της μαγειρικής. Να εργάζομαι παράλληλα με τις σπουδές μου, καθώς επίσης και να ενταχθώ στο πρόγραμμα Erasmus plus και να πάω για πρακτική εξάσκηση στο Παρίσι στο γνωστό και βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του chef Ανδρέα Μαυρομμάτη.

Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Σωτηρίου Σταύρια

Σπουδάζοντας στο KES College και στο πρόγραμμα Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές απέκτησα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνω μια σωστή επαγγελματίας στον κλάδο μου. Η ουσιαστική βοήθεια της συντονίστριάς μου και των καθηγητών μου καθόλη την διάρκεια των σπουδών μου, με γέμιζε με το αίσθημα του ότι ανήκω σε μια οικογένεια η οποία ήταν κοντά μου να στηρίζει την εξέλιξή μου. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το κολλέγιο με βοήθησε και βρήκα δουλειά σε μια αναγνωρισμένη εταιρεία, πριν ακόμα τελειώσω τις σπουδές μου. Ευχαριστώ το KES College για όλα όσα μου πρόσφερε!

Απόφοιτος Κηποτεχνίας και Σχεδιασμού Κήπου

Κρητικός Αντρέας

Ξεκίνησα να δουλεύω ως ερασιτέχνης κηπουρός εδώ και πέντε χρόνια. Η αγάπη μου όμως για τη φύση, τους κήπους και η ανάγκη μου να βελτιώνομαι συνεχώς με οδήγησε στο KES College. Εκεί παρακολούθησα το τριετές πρόγραμμα “Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου”. Ως απόφοιτος πια του προγράμματος εργάζομαι στη δική μου επιχείρηση ως κηπουρός. Το KES College μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσω να είμαι επαγγελματίας στη δουλειά μου. Εάν θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, πρέπει να μελετάς και να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος.

Απόφοιτη Πτυχίου Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής

Δημήτρια Χριστοδούλου

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο KES College, στο Πτυχίο του προγράμματος Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων με κατεύθυνση την Αρτοποιία / Ζαχαροπλαστική, έλαβα όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω μια επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Περισσότερα

Στο KES College, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από τα πρακτικά αλλά και τα θεωρητικά μαθήματα να αποκτήσω γερές βάσεις όσον αφορά τη ζαχαροπλαστική, έτσι ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις δύσκολες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος στη μετέπειτα πορεία μου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον που επικρατεί στο κολλέγιο, η τετραετής πορεία της φοίτησής μου, έγινε μια όμορφη διαδρομή που μου προσέφερε γνώσεις, εμπειρίες, αξιόλογες γνωριμίες και δυνατές φιλίες. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές μου στο KES College, θεωρώ πως έχω πλέον τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσω με επιτυχία να κατακτήσω τους στόχους μου και να ενταχθώ στην αγορά εργασίας.

Απόφοιτη Πτυχίου Αισθητικής

Χατζιαντώνη Σπυρούλλα

Όταν σκέφτομαι το επάγγελμα που επέλεξα, στο μυαλό μου έρχονται μόνο εικόνες γεμάτες όμορφα χρώματα και αρώματα, ίσως γιατί ο κόσμος της ομορφιάς μπροστά στα μάτια μου δείχνει να είναι μαγικός. Το να αγαπάμε αυτό που κάνουμε αναδεικνύει τον καλύτερο μας εαυτό, όπου μας οδηγεί στην αριστεία και την εξέλιξη των γνώσεων μας, μέσα από το χώρο εργασίας. Το KES College μου έδωσε όλα τα εφόδια για να μπορώ να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και να εργαστώ αμέσως μετά τη φοίτησή μου σε ιατρικό κέντρο αισθητικής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο “σπίτι” του ΚES College, τους καθηγητές και την υπεύθυνη του κλάδου μου, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, γεμίζοντας με γνώσεις και πειθαρχία μέσα σε ένα περιβάλλον άρτια καταρτισμένο και σύγχρονο, όπως η αισθητική απαιτεί.

Απόφοιτος Πτυχίου Γαστρονομικών Τεχνών

Αντρέας Φίλης

Ο κόσμος της γαστρονομίας, είναι ένας κλάδος ο οποίος δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, καθώς οι καταναλωτές πλέον έχουν περισσότερη γνώση και γοητεύονται μόνο όταν κάτι τους προσφέρει ευχάριστες γαστρονομικές εμπειρίες. To KES College, μέσα από το αναγνωρισμένο τετραετή πρόγραμμα σπουδών “Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων” και μέσα από την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού του, χτίζει γερά θεμέλια στους φοιτητές του, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος.

Περισσότερα

Μέσα από τα μαθήματα που προσφέρει το κολέγιο, ως φοιτητής, εφοδιάστηκα με τις κατάλληλες γνώσεις αναφορικά με νέες τάσεις και τεχνικές που υπάρχουν στο χώρο της γαστρονομίας, κάτι που θα με βοηθήσει να έχω μια δημιουργική επαγγελματική πορεία. Οι γνώσεις αλλά και οι τεχνικές που απέκτησα κατά την διάρκεια των σπουδών μου, εμπλουτίστηκαν ακόμα περισσότερο μέσα από τους διαγωνισμούς που μου έδωσε την ευκαιρία το κολλέγιο να λάβω μέρος.

Πάντα με τη στήριξη και τη βοήθεια των καθηγητών μου, κατάφερα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο KES College και πλέον είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω την μόρφωσή μου για να εξελιχτώ ακόμα περισσότερο στον επαγγελματικό κόσμο της γαστρονομίας.

Απόφοιτη Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών

Κώστα Θέκλα

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο KES College, στον κλάδο Διοίκησης Γραφείου και Γραμματειακών Σπουδών είχα την ευκαιρία να γνωρίσω διάφορους ανθρώπους που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον μου. Τόσο τα εφόδια της γνώσης, όσο και η δύναμη που αντλούσα από τους καθηγητές και συμφοιτητές μου, με βοήθησαν να τελειώσω το πρόγραμμα σπουδών μου και να βρω κατευθείαν δουλειά στον τομέα μου μέσα από συστάσεις που έγιναν από το κολλέγιο. Η πίστη και η επιμονή που μου έδειξαν οι καθηγητές μου με βοήθησε στο να κερδίσω πολύτιμη εμπειρία στην διάρκεια της πρακτικής μου άσκησης, η οποία έγινε σε έναν από τους πιο μεγάλους ελεγκτικούς οίκους της Κύπρου και τους είμαι ευγνώμων για όλα!

APPLY NOW