KES College

Hotel Management

Ετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη καριέρα σε έναν κορυφαίο κλάδο της παγκόσμιας οικονομίας!
Γλώσσα Διδασκαλίας:
Αγγλική
Τίτλος Σπουδών:
Higher Diploma in Hotel Management
Ωράριο Φοίτησης:
Πρωινό ή Βραδινό
Κριτήρια Εισδοχής:
Απολυτήριο Λυκείου ή Ιδιωτικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Description

Hotel Management

3 ακαδημαϊκά έτη, 180 ECTS, Ανώτερο Δίπλωμα

  • Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.)
  • Κρατική χορηγία μέχρι €3.420 για κάθε έτος σπουδών (με εισοδηματικά κριτήρια)

Η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, που είναι ο κεντρικός πυρήνας ολόκληρης της Τουριστικής Βιομηχανίας και ταυτόχρονα η σπονδυλική στήλη της Κυπριακής και της Διεθνούς οικονομίας, αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών και επιχειρήσεων: Από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες μέχρι τις τοπικές, μεγάλες, μεσαίες ή και οικογενειακές.

Το τριετές Πρόγραμμα Σπουδών “Hotel Management” του KES College, απευθύνεται σε άτομα που φιλοδοξούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία. Τα θέματα που καλύπτονται και η δομή του προγράμματος προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια πετυχημένη καριέρα στον τομέα αυτό.

Πιθανές Ευκαιρίες Εργοδότησης

  • Ξενοδοχεία και Τουριστικά Συγκροτήματα
  • Διοργάνωση Εκδηλώσεων
  • Κρουαζιερόπλοια
  • Catering

Το Πρόγραμμα “Hotel Management” επιπέδου Ανώτερου Διπλώματος, έχει σχεδιαστεί με στόχο οι φοιτητές να αποκτήσουν και να εφαρμόζουν γνώσεις, καθώς επίσης να αναπτύξουν δεξιότητες σχετικές με τις επαγγελματικές διαδικασίες του τομέα Διεύθυνσης Ξενοδοχείων, προσφέροντάς τους τις κατάλληλες ακαδημαϊκές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες.

Το Πρόγραμμα εισαγάγει τους φοιτητές στις κύριες διαδικασίες κάθε τμήματος, αναπτύσσοντάς τους γενικές διευθυντικές δεξιότητες. Επίσης, οι φοιτητές εισάγονται σε κεντρικά λειτουργικά συστήματα ελέγχου καθώς και σε ποσοτικές μεθόδους οι οποίες χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή και στην αξιολόγηση. Αυτές οι δεξιότητες θα βοηθήσουν τους φοιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες και προκλήσεις της ανταγωνιστικής Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας.  

 

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος αναμένεται να:

  • Επιδεικνύουν θεωρητικές γνώσεις τις οποίες εφαρμόζουν, ώστε να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία
  • Αναλύουν και αξιολογούν κριτικά επίκαιρα θέματα της Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας και είναι σε θέση να εισηγηθούν λύσεις, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του οργανισμού
  • Διακρίνουν και αναγνωρίζουν το ρόλο των διάφορων τμημάτων στη Διοίκηση Ξενοδοχείων, καθώς και τη σημασία τους για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης
  • Αναπτύξουν τις γνώσεις και την ικανότητα να ανταποκρίνονται πρακτικά στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο ικανοποίησής τους
  • Χρησιμοποιούν και εφαρμόζουν αποτελεσματικά στρατηγικές λειτουργικές διοικητικές τεχνικές δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη βιώσιμου Πρωτοκόλλου Διεύθυνσης Ξενοδοχείου  
  • Αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχουν οι συστηματικές προσπάθειες για τη διοίκηση και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία
  • Αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει η διερεύνηση των μελλοντικών τάσεων και της επίδρασης  νέων τεχνολογιών στην ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων – ονομάτων των ξενοδοχείων τα οποία παρέχουν υψηλά πρότυπα ποιότητας 
  • Αναπτύξουν κριτική θεώρηση σε θέματα διοίκησης σε μια βιομηχανία υπηρεσιών, όπως είναι η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία    
  • Επιλέξουν μια επαγγελματική διαδρομή μέσα στη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία ή/και να συνεχίσουν σε ανώτερο επίπεδο σπουδών.
1o Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
COMM101 Communication Skills 2 4
COMP109 Computer Applications 3 6
ECON103 Microeconomics 2 4
HESF101 Health, Safety and Security 2 4
MGMT108 Introduction to Business Management 3 6
TRAV103 Hospitality Business 3 6
 
2ο Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
ACCΤ103 Principles of Accounting 2 4
BUSS103 Quality Customer Service 2 4
CBPA114 Introduction to Culinary Arts 2 4
HOTL107 Front Office Operations and Reservation Systems 2 4
STAT105 Introduction to Statistics 2 4
CBPA102 Food and Beverage Principles 2 4
PRCT110 Practical Training I 6
 
3ο Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
CBPA204 Catering Technology 2 4
HRMG205 Human Resource Management 2 4
MGMT209 Organisational Behaviour 2 4
LAWS209 International Business Law 2 4
MRKT215 Consumer Behaviour 2 4
HOTL205 Restaurant and Bar Operation Management 3 6
  Ένα μάθημα επιλογής από τα πιο κάτω:    
RUSS102 Russian Language I 2 4
FREN105 French Language I 2 4
 
4ο Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
CBPA220 Food and Beverage Operations 3 6
HOTL207 Housekeeping and Maintenance Operation 2 4
MRKT216 Marketing for Hospitality and Tourism 2 4
MGMT215 Operations Management 2 4
PRCT222 Practical Training II 8
  Ένα μάθημα επιλογής από τα πιο κάτω:    
FREN200 French Language II 2 4
RUSS103 Russian Language II 2 4
 
5ο Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
HOTL307 Facilities Management 2 4
BUSS306 Quality Assessment Control and Management 2 4
CBPA304 Food & Beverage Cost Control 2 4
MGMT319 Business Strategy and Policy 2 4
MGMT305 Conferences & Event Management 2 4
TOUR307 Global Tourism & Leisure 2 4
PROJ302 Final Project I 4 6
 
6ο Εξάμηνο  
 
 
 
 
 
 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Π.Τ.Ε* ECTS
PURE313 Public Relations and Social Media Communication 2 4
ENTR303 Innovation and Entrepreneurship 3 6
HOTL305 Nutrition and Diet 2 4
MGMT320 Business Ethics 2 4
TOUR311 Eco Tourism 2 4
PROJ304 Final Project II 4 8
 

*Π.Τ.Ε: Περίοδοι την Εβδομάδα. Διάρκεια διδακτικής περιόδου: 55 λεπτά

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η Πρακτική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο και ουσιαστικό μέρος του Προγράμματος Σπουδών “Hotel Management” Διεύθυνσης Ξενοδοχείων. Το KES College, μέσω των έμπειρων εκπαιδευτών του, αναλαμβάνει την τοποθέτηση των φοιτητών σε επίλεκτες ξενοδοχειακές μονάδες για απόκτηση πρακτικών εμπειριών και πρόσθετων τεχνικών γνώσεων κάτω από πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η τοποθέτηση ακολουθεί τη συμπλήρωση του 1ου και 2ου έτους σπουδών και έχει διάρκεια 16 εβδομάδων (1η Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου). Το Κολλέγιο παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη πριν, κατά και μετά την πρακτική άσκηση.

Ανατομία της Κίνησης

Το μάθημα δίνει στους φοιτητές/τριες τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή και τη λειτουργία των οργάνων που συγκροτούν το ανθρώπινο σώμα με επικέντρωση στο ερειστικό και μυϊκό σύστημα. Δίνεται έμφαση στη βασική ανατομία του ανθρώπου και στην κίνηση και αναλύονται τα χαρακτηριστικά των οστών, των αρθρώσεων και των μυών σε σχέση με τη λειτουργία διάφορων τμημάτων του σώματος μέσω διαφορετικών κινήσεων και είδη ασκήσεων.

Διατροφή και Άσκηση

Στόχος του μαθήματος είναι οι φοιτητές/τριες να κατανοήσουν τη σημασία της διατροφής στην υγεία και στην ικανότητα απόδοσης. Επίσης, οι φοιτητές να πάρουν τις βασικές γνώσεις για τις διατροφικές ανάγκες ενός αθλητή ή αθλούμενου και πώς διαφοροποιούνται αυτές οι ανάγκες με βάση τον τρόπο εκγύμνασης και το επίπεδο άσκησης.

Προσωπική Εκγύμναση

Στόχος του μαθήματος είναι η κατανόηση από τους φοιτητές/τριες των βασικών αρχών σχεδιασμού ενός προγράμματος άσκησης με αντιστάσεις για υγιή άτομα, η εμπέδωση των βασικών τεχνικών των ασκήσεων με αντιστάσεις, όπως επίσης και η υιοθέτηση τρόπων παρακίνησης των αθλουμένων να παραμένουν στην άσκηση και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Ομαδικά Προγράμματα Εκγύμνασης Ι

Το μάθημα στοχεύει να εκπαιδεύσει τους φοιτητές/τριες, ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης και να επηρεάζουν αθλούμενους στη δημιουργία θετικών στάσεων ως προς τη συστηματική φυσική δραστηριότητα.

Πρώτες Βοήθειες

Στόχος του μαθήματος “Πρώτες Βοήθειες” είναι να καταστήσει τους φοιτητές/τριες ικανούς να αντιμετωπίσουν ένα επείγον περιστατικό, σε ποικίλα περιβάλλοντα. Μέσα από διαλέξεις, συζητήσεις, παρακολούθηση βιντεοταινιών και πρακτικές εφαρμογές σε διάφορα περιστατικά και συνθήκες, οι φοιτητές/τριες λαμβάνουν το θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο που θα τους καταστήσει ικανούς να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε ένα επείγον περιστατικό. Οι φοιτητές/τριες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε ποικίλα περιστατικά και να πάρουν ανατροφοδότηση για τους χειρισμούς τους.

Φυσιολογία της Άσκησης

Το μάθημα στοχεύει στο να δώσει στους φοιτητές/τριες τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές της φυσιολογίας της άσκησης. Σε αυτό το μάθημα αναπτύσσονται οι λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού κατά τη διάρκεια της άσκησης, καθώς και οι φυσιολογικές προσαρμογές του σώματος που προκαλούνται ως απάντηση στη συστηματική άσκηση τόσο σε σχέση με την αθλητική απόδοση αλλά και με την υγεία.

Ψυχολογία της Άσκησης

Στόχος του μαθήματος είναι να διδάξει στους φοιτητές/τριες τους κύριους παράγοντες οι οποίοι αφορούν στην επίδραση της σωματικής άσκησης στη ψυχική διάθεση και υγεία, την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά των ασκούμενων κάθε ηλικίας και τη χρήση τεχνικών για βελτίωση της απόδοσης.

Ομαδικά Προγράμματα Εκγύμνασης ΙΙ

Το μάθημα “Ομαδικά Προγράμματα Εκγύμνασης ΙΙ” αποτελεί συνέχεια του ομώνυμου μαθήματος του Α΄ εξαμήνου. Στο μάθημα αυτό δίνονται στους φοιτητές/τριες πιο εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες όσον αφορά την επιβάρυνση και τις αρχές της άσκησης.

Εξειδικευμένη Προσωπική Εκγύμναση

Στόχος του μαθήματος είναι να δώσει στους φοιτητές/τριες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να είναι ικανοί να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν εξειδικευμένα πρωτόκολλα τόσο για υγιή πληθυσμό τόσο και για ειδικούς πληθυσμούς χαμηλού κίνδυνου.

Ολυμπιακή Άρση Βαρών

Βασικός στόχος του μαθήματος είναι να εντάξει τους φοιτητές/τριες στο χώρο της Άρσης Βαρών δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τις απαραίτητες αρχές για τη σωστή προπόνηση όπως επίσης τη βασική τεχνική των Ολυμπιακών Άρσεων.

Άσκηση και Υγεία

Το μάθημα “Άσκηση και Υγεία” στοχεύει στο να διδάξει στους φοιτητές/τριες τα οφέλη της άσκησης στην υγεία. Οι φοιτητές/τριες, μαθαίνουν τη θετική σχέση της φυσικής δραστηριότητας με τη ψυχοσωματική υγεία και ότι η άσκηση αποτελεί το βασικό άξονα στην προώθηση θετικών αξιών και στάσεων για πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Αποκατάσταση

Στόχος του μαθήματος είναι να δώσει στους φοιτητές/τριες τις απαραίτητες γνώσεις για τις κυριότερες μυοσκελετικές παθήσεις όπως επίσης και για τους συχνότερους μυοσκελετικούς τραυματισμούς. Αναλυτικότερα, το μάθημα θα δώσει έμφαση στους μηχανισμούς πρόκλησης, τα αίτια, τα συμπτώματα και τρόπους αντιμετώπισης αυτών των τραυματισμών ή παθήσεων.

Περιπτωσιολογία

Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να είναι σε θέση να επιλέξουν ποιο τύπο προγράμματος πρέπει να χρησιμοποιήσουν, λαμβάνοντας υπόψη τον σκοπό του αθλούμενου, το ιστορικό άσκησης, το ιστορικό υγείας και άλλους συναφείς παράγοντες. Το μάθημα “Περιπτωσιολογία” ετοιμάστηκε έτσι ώστε να προάγει τη συζήτηση και να αυξήσει την κριτική σκέψη των φοιτητών/τριών. Αποτελεί μια ωφέλιμη πρακτική για τους φοιτητές/τριες, οι οποίοι καλούνται να συνδυάσουν όλες τις πληροφορίες που παίρνουν από τον ασκούμενο, να χρησιμοποιήσουν όλες τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από τα προηγούμενα εξάμηνα, καταλήγοντας έτσι στο βασικό σχεδιασμό του κατάλληλου προγράμματος και της κατάλληλης εφαρμογής του.

Αθλητική Διατροφή και Συμπληρώματα

Στόχος του μαθήματος είναι να δώσει στους φοιτητές/τριες τη θεωρητική γνώση των διατροφικών απαιτήσεων στην άσκηση, όπως επίσης και τις βασικές γνώσεις για τα συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασκούμενοι για αύξηση της απόδοσής τους και επίτευξη του στόχων τους.

Διαχείριση Γυμναστηρίου

Το μάθημα παρέχει στους φοιτητές/τριες γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τη λειτουργία ενός επιτυχημένου γυμναστηρίου.

Λειτουργική Προπόνηση

Το μάθημα δίνει στους φοιτητές/τριες όλες τις ειδικές γνώσεις που αφορούν στη λειτουργική προπόνηση και τις παραμέτρους της. Οι θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που αποκτούν οι φοιτητές εστιάζονται στη βελτίωση της ορθοσωμίας, στην πρόληψη τραυματισμών και στην ανάπτυξη της αθλητικής απόδοσης.

Αύξηση Φυσικής Κατάστασης στην Αναπτυξιακή Ηλικία

Το μάθημα στοχεύει να δώσει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες στους φοιτητές/τριες για την άσκηση στις αναπτυξιακές ηλικίες, λαμβάνοντας υπόψη τις αναπτυξιακές ιδιαιτερότητες ενός παιδιού μέχρι και την εφηβεία του. Επιπλέον διδάσκονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αυτών των ηλικιακών ομάδων, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας και την ασφαλή εκγύμναση τους.

Πρακτική Άσκηση

Σκοπός της Πρακτικής Άσκησης είναι η πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών των φοιτητών. Η Πρακτική Άσκηση πραγματοποιείται σε εγκεκριμένες από το Κολλέγιο εταιρείες/οργανισμούς και επιθεωρείται από τον καθηγητή του μαθήματος.

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Γιόγκα

Στο μάθημα, οι φοιτητές/τριες διδάσκονται τις βασικές γνώσεις και ασκήσεις της μεθόδου εκγύμνασης Γιόγκα, ώστε να μπορούν να τις διδάξουν με αποτελεσματικότητα σε παιδιά και ενήλικες

Μέθοδος Πιλάτες

Το μάθημα έχει στόχο να διδάξει στους φοιτητές/τριες το βασικό ασκησιολόγιο και τη θεωρία γύρω από τη μέθοδο εκγύμνασης Πιλάτες.

Μασάζ

Στόχος του μαθήματος είναι οι φοιτητές να μάθουν τεχνικές μάλαξης για αθλητές και αθλούμενους και να μπορούν να τις εντάξουν ως μέρος του προγράμματος με σκοπό την αποκατάσταση.

Foam Roller

Το μάθημα διδάσκει στους φοιτητές/τριες βασικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες αναφορικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης του Κυλίνδρου Ισορροπίας (Foam Roller), δίνοντας έμφαση στη διδασκαλία και εφαρμογή μεθόδων ανάπτυξης της κινητικότητας και της ευλυγισίας.

Μέθοδος Πιλάτες με Μηχανήματα

Στόχος του μαθήματος είναι δώσει στους φοιτητές/τριες βασικές θεωρητικές γνώσεις και δεξιότητες αναφορικά με τη μέθοδο εκγύμνασης Πιλάτες με μηχανήματα.

Συντονιστής Προγράμματος: Παναγιώτης Χατζησυμεού
Γραφείο: Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία
Τηλ.: +357 22875737,
Email: [email protected]

Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

Θέση: Λέκτορας

Ειδικότητα: Διοίκηση Επιχειρήσεων / Marketing

Προγράμματα Σπουδών: Hotel Management, Business Management, Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών, Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής, Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου

Ο κος Κώστας Γεροκώστας είναι Λέκτορας στο ΚES College από το 2005 – 5/2016 και από το 10/2017. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ και πτυχίου (BSc) Marketing Management από το Πανεπιστήμιο Florida Metropolitan. Διετέλεσε Deputy Academic Director το 5/2016-1/2017 σε εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης εργάστηκε ως Head of the Marketing & Subscriptions Service Department την περίοδο 2004-2008 στην εταιρεία CreditInfo Cyprus και το 2000-2002 στην εταιρεία Leptos Group of Companies ως Marketing Executive.

Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

Θέση: Λέκτορας

Ειδικότητα: Λογιστική

Προγράμματα Σπουδών: Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου, Αισθητική και Διαχείριση Μονάδων Αισθητικής, Διοικητικός Λειτουργός Γραφείου, Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών

Ο κ. Δημήτρης Δημητρίου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2015, όπου διδάσκει θέματα της ειδικότητάς του. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πτυχίου (BSc) στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το University of North Texas. Έλαβε μέρος σε διάφορα σεμινάρια που σχετίζονται με την Παιδαγωγική Επιστήμη. Εργάστηκε στο Pascal English School ως καθηγητής Λογιστικής και χρηματοοικονομικών την περίοδο 2000 – 2014 ενώ από το 1999-2001 εργαζόταν στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου όπου δίδασκε Λογιστική. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ).

Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

Θέση: Λέκτορας

Ειδικότητα: Τεχνολογία Τροφίμων

Προγράμματα Σπουδών: Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών, Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων, Αισθητική

Η κα Ήβη Κωνσταντίνου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2016. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MSc) στη Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Wagenigen της Ολλανδίας και Πτυχίου στην Τεχνολογία Τροφίμων από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) της Καρδίτσας. Από το 2015 εργάζεται ως εξωτερικός σύμβουλος στην εταιρεία Q-Point BV σε θέματα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων. Διδάσκει θέματα της ειδικότητας της.

Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης

Θέση: Λέκτορας

Ειδικότητα: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Προγράμματα Σπουδών: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, HOTEL MANAGEMENT

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα: Ο κος Άριστος Νικολάου είναι Λέκτορας στο KES College από το 2016. Είναι κάτοχος Πτυχίου (ΒΑ) με θέμα ‘Culinary Arts and Hospitality Management’ από το University of Derby και Ανώτερου Διπλώματος στις Επισιτιστικές Τέχνες από το ΑΞΙΚ. Κατέχει επίσης αριθμό πιστοποιητικών που αφορούν το θέμα των σπουδών του αφού έχει παρακολουθήσει ένα σημαντικό αριθμό σεμιναρίων. Έχει εργασιακή πείρα σε μεγάλο αριθμό επιχειρησιακών μονάδων στην Κύπρο από το 2007 μέχρι σήμερα, όπου διαδραμάτισε ιδιαίτερα σημαντικούς και συναφείς ρόλους όπως, αυτός του Chef. Βραβεύτηκε με Χάλκινο Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαστρονομία 2006 (κατηγορία κοτόπουλο) και Αργυρό Βραβείο στο Διαγωνισμό Γαστρονομία 2014 (κατηγορία κυρίως πιάτο αρνί και ψάρι). Διδάσκει θέματα της ειδικότητας του.

Καθεστώς Εργοδότησης: Πλήρης Απασχόληση

Θέση: Λέκτορας

Ειδικότητα: Γαστρονομικές Τέχνες

Προγράμματα Σπουδών: Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική, Διεύθυνση Επισιτιστικών Τεχνών

Ο κ. Γιώργος Πισιήλης είναι Λέκτορας στο KES College από το 2013 όπου διδάσκει μαθήματα των προγραμμάτων Επισιτιστικών Τεχνών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (ΜΑ) στο Marketing από το London Metropolitan University, Πτυχίου (BA) στο Professional Culinary Arts από το University of Derby, και Ανώτερου Διπλώματος στον ίδιο κλάδο από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου. Έχει εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχεία όπως το Cavo Maris Beach Hotel, Hilton Park, και Moniatis Hotel. Από το 2014 κατέχει τη θέση του Υπευθύνου Ηλεκτρονικών Μέσων, Εντύπων και Ενημέρωσης του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques. Έχει παρακολουθήσει αριθμό σεμιναρίων και είναι επίσης λήπτης βραβείων που αφορούν στην ειδικότητά του. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων,βραβεύτηκε στους εξής διαγωνισμούς:

– 2015: Traditional Menu / χρυσό μετάλλιο, Polus Center Gastronome, Cluj, Ρουμανία

– 2015: Restaurant Plated Dessert / χρυσό μετάλλιο, Polus Center Gastronome, Cluj, Ρουμανία

 

 
APPLY NOW