KES College

Ποιοι είμαστε

Αγαπητοί φίλοι του KES College,

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα του KES College, η οποία αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και την προσήλωσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

Από την ίδρυσή μας το 1971, το KES College έχει καταξιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας, με χιλιάδες αποφοίτους να διαπρέπουν σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς. Η συμβολή μας στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας είναι αδιαμφισβήτητη, με υψηλά ποσοστά απορρόφησής τους στην αγορά εργασίας.

Η ανανεωμένη ψηφιακή μας πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των υποψήφιων φοιτητών, των γονιών τους και όλων όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τις πολυάριθμες καινοτόμες εκπαιδευτικές δυνατότητες που προσφέρουμε.

Η νέα μας ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και καινοτομία. Μέσα από μια σύγχρονη και εύχρηστη πλατφόρμα, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες μας, και να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύουμε.

Το KES College παραμένει προσηλωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, προετοιμάζοντας τους φοιτητές μας για τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Η νέα ιστοσελίδα μας είναι σχεδιασμένη να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σημερινής ψηφιακής εποχής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουμε.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τη νέα μας διαδικτυακή παρουσία και να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε.

Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε κάθε σας βήμα προς την επιτυχία.

Πέτρος Θ. Στυλιανού
Γενικός Διευθυντής KES College

Η δέσμευσή μας

Είμαστε διαφορετικοί

γιατί είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, γιατί ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ και ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για το μέλλον των φοιτητών και των αποφοίτων μας

Πάντοτε εστιάζουμε

στην ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Προσφέρουμε 53 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΗ

και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ στην εκπαίδευση

Μας διακρίνει

η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, το ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ακούμε τους φοιτητές μας

 και τους ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ που χρειάζονται για να επιτύχουν

Η φοίτηση στο KES College

αποτελεί την ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Προσφέρουμε

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ εδώ και χρόνια:

  • ∆ιοίκηση Γραφείου και Γραµµατειακές Σπουδές από το 1971
  • ∆ηµοσιογραφία με ∆ηµόσιες Σχέσεις από το 1972
  • Αισθητική από το 1979
  • Μαγειρική και Γαστρονοµικές Τέχνες από το 1995
  • Ιατρικοί Επισκέπτες από το 1999
  • Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου από το 2008
  • Κηποτεχνία και Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου από το 2013
  • Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων από το 2015
  • Logistics και Applied Logistics από το 2015
  • Προσωπικός και Ομαδικός Προπονητής Fitness από το 2018
Γνωρίστε το KES College

Το KES College, που λειτουργεί στη Λευκωσία από το 1971, είναι ένα καταξιωμένο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προσφέρει Προγράμματα Σπουδών σε επίπεδο Διπλώματος, Ανώτερου Διπλώματος και Πτυχίου, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και έχουν αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.).

Το KES College επικεντρώνεται στην παροχή πρωτοποριακών και επαγγελματικών Προγραμμάτων Σπουδών, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στην Κύπρο και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Το Κολλέγιο έχει εισαγάγει σημαντικά Προγράμματα Σπουδών, όπως:

  • Διοίκηση Γραφείου & Γραμματειακές Σπουδές (1971)
  • Δημοσιογραφία με Δημόσιες Σχέσεις (1972)
  • Αισθητική (1979)
  • Μαγειρική & Γαστρονομικές Τέχνες (1995)
  • Ιατρικοί Επισκέπτες (1999)
  • Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου (2008)

Η πρακτική κατάρτιση αποτελεί κεντρικό άξονα της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του KES College. Οι φοιτητές λαμβάνουν διαρκή πρακτική άσκηση στα σύγχρονα εργαστήρια του κολλεγίου και σε πραγματικούς χώρους εργασίας, διασφαλίζοντας έτσι την άμεση εφαρμογή των γνώσεων τους.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Εκπαιδευτικός – Διευθυντής και Ιδρυτής
του KES College (1936-2020)

Οι διδάσκοντες, εκτός από τα ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ που κατέχουν, έχουν ΜΑΚΡΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ

Δίνουμε έμφαση στη ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ των φοιτητών μας στα ειδικά, σύγχρονα εργαστήρια κάθε Προγράμματος Σπουδών αλλά και σε πραγματικούς χώρους εργασίας.

Στο KES College οι φιλοδοξίες σταδιοδρομίας των φοιητών μας γίνονται πραγματικότητα.

APPLY NOW