KES College

Κτηριακές Εγκαταστάσεις

Κτηριακές Εγκαταστάσεις

Αίθουσες Διδασκαλίας

Το Κολλέγιο διαθέτει συνολικά ικανοποιητικό αριθμό αιθουσών διδασκαλίας (lecture rooms) οι οποίες είναι πλήρως κλιματιζόμενες και πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα (multimedia projectors κλπ).

Εργαστήρια Αισθητικής και
Μακιγιάζ

Τα εργαστήρια Αισθητικής και Μακιγιάζ είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα αναγκαία μηχανήματα τελευταίου τύπου, έτσι που να συμβάλλουν τόσο στην τεχνική - επαγγελματική κατάρτιση ..

Eργαστήρια Μαγειρικής / Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής

Το KES College διαθέτει τέσσερα (4) σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής / Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και ..

Εργαστήριο Χημείας / Φαρμακευτικής Τεχνολογίας

Το εργαστήριο Χημείας / Φαρμακευτικής Τεχνολογίας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα και ειδικά σκεύη. Η ανανέωση του εξοπλισμού του εργαστηρίου είναι συνεχής. Το εργαστήριο ..

Στούντιο Ήχου και Εικόνας

Στις κτηριακές εγκαταστάσεις του KES College εμπεριέχεται και το Στούντιο Ήχου και Εικόνας. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα και δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές του Προγράμματος "Δημοσιογραφία με Δημόσιες Σχέσεις" να ετοιμάσουν τις δικές τους ..

Eργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το KES College διαθέτει δύο (2) εκσυγχρονισμένα εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (H/Y) πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονους Η/Υ τόσο σε υλικό όσο και σε προγράμματα, ευρύχωρα και πλήρως κλιματιζόμενα που μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα 40 φοιτητές. Σε κάθε εργαστήριο είναι ..

Βιβλιοθήκη

To ΚES College δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση, τον εμπλουτισμό και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης του, γιατί αυτή είναι ένα από τα βασικά εργαλεία στήριξης της όλης εκπαιδευτικής προσπάθειας και φιλοσοφίας του. Εκτός από τα βιβλία, η βιβλιοθήκη ..

Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του KES College έχει την ευθύνη για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και πληροφοριών σε θέματα σπουδών, φοιτητικής ζωής, κανονισμών και γενικά για ..

Καφετέρια

Στις εγκαταστάσεις του KES College περιλαμβάνεται φυσικά και η καφετέρια, η οποία προσφέρει ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για ξεκούραση και ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων τόσο μεταξύ των φοιτητών όσο και μεταξύ των καθηγητών και ..

Τα Επιτεύγματα μας

Στο KES College οι φιλοδοξίες σταδιοδρομίας των φοιτητών μας γίνονται πραγματικότητα.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA
APPLY NOW